INFORME OMBRA DE LA PLATAFORMA CEDAW CATALUNYA AL IX INFORME PERIÒDIC DE L’ESTAT ESPANYOL

85A Sessió del Comitè per a l’Eliminació de la Discriminació contra la Dona (Comitè CEDAW) – 16 de maig de 2023

Us podeu descarregar l’informe ombra en castellà i en anglès / Os podéis descargar el informe sombra en castellano y en inglés / The report is available for download in spanish and english:

També el podreu llegir en línia aquí o a través del codi QR / Para leer en línea aquí o en el código QR / Click here to read it online or scan the QR code.

NOTA DE PREMSA / NOTA DE PRENSA

(cat)

La Plataforma CEDAW Catalunya, a través de l’Informe Ombra, denuncia “la greu vulneració dels drets humans de les treballadores sexuals” per part de l’Estat espanyol

  • La dotzena d’organitzacions que conformen la Plataforma CEDAW Catalunya denuncien que, a l’Estat espanyol, “es criminalitza, per diverses vies, el treball sexual, exposant a seriosos riscos a les treballadores sexuals”.
  • L’IX Informe Periòdic de l’Estat espanyol ha estat presentat en la 85a sessió del Comitè per a l’Eliminació de la Discriminació contra les Dones (Comitè CEDAW), que s’ha celebrat a Suïssa.

-> Nota de premsa en català

(es)

La Plataforma CEDAW Catalunya, a través del Informe Sombra, denuncia “la grave vulneración de los derechos humanos de las trabajadoras sexuales” por parte del Estado español

  • La docena de organizaciones que conforman la Plataforma CEDAW Catalunya denuncian que, en el Estado español, “se criminaliza, por varias vías, el trabajo sexual, exponiendo a serios riesgos a las trabajadoras sexuales”.
  • El IX Informe Periódico del Estado español ha sido presentado en la 85a sesión del Comité para la Eliminación de la Discriminación contra las Mujeres (Comité CEDAW), que se ha celebrado en Suiza.

-> Nota de prensa en castellano

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s